McAfee Total Protection

Regular price: 269.0000 SEK 269 In stock! Order now!
269 SEK Inkl Moms

* Obligatoriska fält

269 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

McAfee Total Protection är det största och mest funktionsrika antivirusprogrammet i McAfee-serien med säkerhetsprodukter.

McAfee Total Protection innehåller följande moduler och funktioner:

Antivirus
Sårbarhetsskanner
McAfee Active Protection
McAfee SiteAdvisor
McAfee QuickClean
McAfee Shredder
Sårbarhetsskanner
Brandvägg
Antispam
Identitetsskydd
Föräldrakontroll
Optimeringsverktyg
Ditt sociala nätverk
Säkring av trådlöst nätverk
Säkra länkar

Antivirus - en virusskanner som genomför en grundlig undersökning av din dator för att hitta eventuella virus- eller malware-infektioner. Genomsökningen är optimerad för att vara störningsfri, ha hög hastighet och batterisparande för bärbara datorer.

Brandvägg – skyddar datorn på både internet, det lokala nätverket och i trådlösa nätverk som du kopplar upp dig mot. Oönskade personer avvisas och misstänkt datatrafik blockeras. Blockerar även riskfyllda URL-adresser med phishing.

Antispam – ser till att hålla datorns inkorg fri från spam- och skräppost.

Identitetsskydd – dina konfidentiella filer med personkänslig data sparas med en krypteringsnyckel som tredje part inte kan knäcka eller ta sig runt.

Föräldrakontroll – hjälper till att säkra dina barns aktiviteter medan de surfar på nätet. Kan skapa rapporter över dina barns internetvanor och blockera eventuella hemsidor.

Ditt sociala nätverk – skyddar dina vänner om en länk du skickar innehåller risker.

Optimeringsverktyg – förbättrar din dators prestanda genom att hitta och täppa till säkerhetshål i Windows. Modulen McAfee QuickClean rensar dessutom upp på datorn och ser till att avlägsna onödiga filer.

Säkring av trådlöst nätverk – håller hackare och andra former av tredje part borta från ditt trådlösa nätverk, oavsett om det är ett lokalt nätverk eller en internetuppkoppling. Risken med oskyddade trådlösa nätverk är att du t. ex. kan bli av med dina lösenord eller personkänslig data – ett sådant scenario kan uppstå om du exempelvis loggar in på det trådlösa nätverket på ett café eller annan offentlig plats (offentliga platser som erbjuder gratis Wi-Fi och internet erbjuder sällan skydd mot missbruk).


Specifikationer

- Produktbeskrivning: McAfee Total Protection
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 1 GHz Intel processor
- 512 MB RAM-minne
- 1 GB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

Manufacturer number: MTP006NR1RDD

Version: 1 enhet

Tilverkare: mcafee.html" > McAfee

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.