McAfee Total Protection

Med säkerhetsprogrammet McAfee Total Protection kan du säkra din Windows-baserade dator på alla led och kanter.
Regular price: 199.0000 SEK In stock! Order now!
199 SEK Inkl Moms

+ Nedan väljer du antalet enheter du vill skydda

* Obligatoriska fält

199 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

McAfee Total Protection innehåller följande moduler och funktioner:


antivirus
sårbarhet Scanner
McAfee Active Protection
McAfee SiteAdvisor
McAfee QuickClean
McAfee Shredder
sårbarhet Scanner
brandvägg
anti Spam
identitetsskydd
Föräldrakontroll
optimeringsverktyg
Ditt sociala nätverk
Säkert trådlöst nätverk
Säkra länkar


Antivirus - en virusscanner som gör en noggrann undersökning av din dator för att identifiera virus- eller skadlig kodinfektioner. Skanningen är optimerad så att den inte är störande, med hög hastighet och batterisparande för bärbara datorer.


Brandvägg - skyddar din dator på både Internet, lokala nätverk och trådlösa nätverk du ansluter till. Oönskade personer avvisas och misstänkt datatrafik blockeras. Blockerar också riskfyllda webbadresser och nätfiske-webbadresser.


Antispam - håller din inkorg fri från skräppost och skräppostmeddelanden.


Identitetsskydd - dina konfidentiella filer med personligt känslig information lagras med en krypteringsnyckel som tredje parter inte kan spricka eller kringgå.


Föräldrakontroll - Hjälper till att säkerställa ditt barns rörelse och aktivitet när de navigerar på Internet. Kan utarbeta rapporter om dina barns vanor på internet och blockera alla webbplatser.


Ditt sociala nätverk - skyddar dina vänner om en länk du skickar är riskabel.


Optimeringsverktyg - Förbättra datorns prestanda genom att hitta och stänga säkerhetshål i Windows. McAfee QuickClean-modulen städar också upp datorn och tar bort onödiga filer.


Trådlöst nätverkssäkerhet - håller hackare eller andra tredje parter borta från ditt trådlösa nätverk, oavsett om det är ett lokalt nätverk eller en Internet-anslutning. Risken för ett oskyddat trådlöst nätverk är att du till exempel kan få dina lösenord eller personuppgifter stulna - ett sådant scenario kan inträffa om du till exempel loggar in på det trådlösa nätverket på ett kafé eller annan offentlig plats (offentliga platser, erbjuder gratis Wi-Fi och internet skyddar sällan mot missbruk).

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8.1 till ARM).

macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyare.
* Build 4.11.1 till Apple macOS 10.15 (Catalina) eller nyare.
* Build 4.9.1 till Apple macOS 10.12 (Sierra), 10.13 (High Sierra) och 10.14 (Mojave).

Android:

Telefoner och surfplattor med Google Android 8.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.
* Följande Android-varianter kan ha kompatibilitetsproblem, så prova programmet innan du köper: Color OS(Oppo), EMUI, HarmonyOS(Huawei), MIUI(Xiaomi) og OxygenOS(OnePlus)


iOS:
iPhones och iPads med Apple iOS 13 eller nyare.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 till 10 enheder

Varaktighet: 1 år till 3 år

Plattform Windows, Mac, Android, iOS

Tilverkare: McAfee

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.