Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 569.0000 SEK 569 In stock! Order now!

Microsoft Windows 10 Professional

Med Windows 10 Professional har du fått en utmärkt verksamhetspartner inom IT- och softwareområdet.

Det nya operativsystemet från Microsoft, Windows 10 har försökt att samla de bästa elementen från Windows 7 och Windows 8 – samtidigt som de aspekterna som frustrerade användare hos Windows 8 har tagits bort igen. Det som återstår är Windows 10 Home som ett ganska framgångsrikt operativsystem med intuitiv navigering och stor överskådlighet.

Windows 10 är nog den mest betydelsefulla softwareprodukten som Microsoft har lanserat på senaste tiden. Operativsystemet Windows 10 är också Microsofts försök på att övertyga datoranvändare som inte brydde sig om Windows 8 att uppgradera från Windows 7 direkt till Windows 10.


Funktioner i Windows 10 Professional

Som operativsystem har Windows 10 Professional alla funktionerna från Windows 10 Home-utgåvan, plus viktig verksamhetsfunktionalitet till kryptering, fjärrstyrd log-in, skapandet av virtuella maskiner m.m.

Operativsystemet kännetecknas också genom snabbare uppstart än tidigare utgåvor av Windows samt en välkänd och utvidgad Startmeny och utmärkta nya sätt att få applikationer och uppgifter genomförda på – därutöver finns det en rad innovativa funktioner såsom en helt ny browser (Edge) som har skapats för online uppgifter och Cortana, den mer personliga digitala hjälparen som alltid är redo att assistera dig.

Här är några av höjdpunkterna i det nya operativsystemet:


Skapa förbindelse till din domän

Du kan ansluta din dator via Windows 10 till ditt företags eller skolas domän. Det finns också möjlighet att använda Azure Active Directory för att använda nätverksfiler, servrar, skrivare m.m.


Förbättrad kryptering

I Windows 10 Professional får du ytterligare säkerhet med BitLocker applikationen som hjälper till att skydda dina viktiga data med kryptering och säkerhetshantering.


Fjärr-log-in

Windows 10 Professional gör det möjligt för dig att logga in med Remote Desktop (Fjärrstyrning) så att du kan ansluta dig och använda din dator oavsett om du är hemma, på arbetet eller på språng.


Virtuella maskiner

Det är enkelt att skapa och köra virtuella maskiner med Hyper-V i Windows 10 Professional på så vis att du kan köra mer än ett operativsystem på samma gång på samma dator.


Dina applikationer i Windows Store

Windows 10 Professional ger dig möjligheten att skapa din egen privata app-sektion i Windows Store som ger bekväm åtkomst till ditt företags alla applikationer.

Levereras via e-post
569 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Microsoft

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: Obegränsad livslängd