Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 829.0000 SEK 829 In stock! Order now!

Microsoft Windows 10 Professional

Den här versionen av Windows 10 är den så kallade "Professional"-versionen och innehåller mer funktionalitet än Windows 10 Home.

Med Windows 10 Professional får du en perfekt samarbetspartner inom IT- och mjukvaruområdet.

Som operativsystem har Windows 10 Professional alla funktioner från Windows 10 Home, plus viktig verksamhetsfunktionalitet för kryptering, fjärrstyrd inloggning, skapande av virtuella maskiner m.m.

Operativsystemet är också känt för snabbare uppstart än tidigare versioner av Windows, samt har en välkänd och utvidgad Startmeny och nya sätt att få applikationer och uppgifter ordnade – därutöver har den en mängd innovativa funktioner såsom en helt ny webbläsare (Edge) som är skapad för onlineuppgifter och Cortana, den mer personliga digitala hjälpredan som alltid står beredd att assistera dig.

Här är några av höjdpunkterna i det nya operativsystemet:


Skapa anslutning till din domän

Du kan ansluta din dator via Windows 10 till ditt företags eller din skolas domän. Det finns även möjlighet att utnyttja Azure Active Directory för att använda nätverksfiler, servrar, skrivare m.m.


Förbättrad kryptering

I Windows 10 Professional får du ytterligare säkerhet med BitLocker-applikationen, som hjälper till att skydda dina viktiga data med kryptering och säkerhetsstyrning.


Fjärrinloggning

Windows 10 Professional gör det möjligt för dig att logga in med Remote Desktop (fjärrstyrning), så att du kan koppla upp dig och använda din dator oavsett om du är hemma, på arbetet eller ute på resa.


Virtuella maskiner

Det är enkelt att upprätta och använda virtuella maskiner med Hyper-V i Windows 10 Professional, och därigenom kan du köra mer än ett operativsystem samtidigt och på samma dator.


Dina appar i Windows Store

Windows 10 Professional ger dig möjlighet att skapa din egen privata app-avdelning i Windows Store som ger bekväm åtkomst till alla företagets applikationer.

Tänk på att vi säljer Windows 10 Professional som en "elektronisk nedladdning" och du ska därför skapa installationsskivan för operativsystemet på en DVD eller USB-disk – väljer du en USB-disk ska du ha minst 4 GB ledigt utrymme på den. Det rekommenderas inte att uppgradera till Windows 10 Professional från ett äldre Microsoft Windows operativsystem.


Rekommenderas för nyinstallation

Eftersom denna version av Windows 10 är en OEM-licens, så rekommenderar vi att inte köpa licensnyckeln med avsikten att göra "Windows AnyTime" uppgraderingar från till exempel Windows 7 eller Windows 8, eller en mindre version av Windows 10.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Microsoft Windows 10 Professional
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Version: OEM
- Licensperiod: Obegränsad livslängd
- Språk: Svenska (Kontakta oss gärna om du vill ha ett annat språk)

Systemkrav

Minsta systemkrav:

- 1 GHz processor
- 2 GB RAM-minne
- 16 GB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
829,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Microsoft

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: Obegränsad livslängd