Windows 10 Pro

Denna version av Windows 10 är den så kallade "Professional" -versionen och den innehåller mycket mer funktionalitet än Windows 10 Home.
Regular price: 509.0000 SEK In stock! Order now!
509 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Med Windows 10 Professional har du fått en utmärkt verksamhetspartner inom IT- och softwareområdet.

Det nya operativsystemet från Microsoft, Windows 10 har försökt att samla de bästa elementen från Windows 7 och Windows 8 – samtidigt som de aspekterna som frustrerade användare hos Windows 8 har tagits bort igen. Det som återstår är Windows 10 Home som ett ganska framgångsrikt operativsystem med intuitiv navigering och stor överskådlighet.

Windows 10 är nog den mest betydelsefulla softwareprodukten som Microsoft har lanserat på senaste tiden. Operativsystemet Windows 10 är också Microsofts försök på att övertyga datoranvändare som inte brydde sig om Windows 8 att uppgradera från Windows 7 direkt till Windows 10.


Funktioner i Windows 10 Professional

Som operativsystem har Windows 10 Professional alla funktionerna från Windows 10 Home-utgåvan, plus viktig verksamhetsfunktionalitet till kryptering, fjärrstyrd log-in, skapandet av virtuella maskiner m.m.

Operativsystemet kännetecknas också genom snabbare uppstart än tidigare utgåvor av Windows samt en välkänd och utvidgad Startmeny och utmärkta nya sätt att få applikationer och uppgifter genomförda på – därutöver finns det en rad innovativa funktioner såsom en helt ny browser (Edge) som har skapats för online uppgifter och Cortana, den mer personliga digitala hjälparen som alltid är redo att assistera dig.

Här är några av höjdpunkterna i det nya operativsystemet:


Skapa förbindelse till din domän

Du kan ansluta din dator via Windows 10 till ditt företags eller skolas domän. Det finns också möjlighet att använda Azure Active Directory för att använda nätverksfiler, servrar, skrivare m.m.


Förbättrad kryptering

I Windows 10 Professional får du ytterligare säkerhet med BitLocker applikationen som hjälper till att skydda dina viktiga data med kryptering och säkerhetshantering.


Fjärr-log-in

Windows 10 Professional gör det möjligt för dig att logga in med Remote Desktop (Fjärrstyrning) så att du kan ansluta dig och använda din dator oavsett om du är hemma, på arbetet eller på språng.


Virtuella maskiner

Det är enkelt att skapa och köra virtuella maskiner med Hyper-V i Windows 10 Professional på så vis att du kan köra mer än ett operativsystem på samma gång på samma dator.


Dina applikationer i Windows Store

Windows 10 Professional ger dig möjligheten att skapa din egen privata app-sektion i Windows Store som ger bekväm åtkomst till ditt företags alla applikationer.

Systemkrav:
CPU: 1 GHz Intel- eller AMD-processor (ARM-processor och SoC stöds inte).
RAM: 1 GB minne för 32-bitars installation och 2 GB minne för 64-bitars installation.
HDD: 16 GB ledigt diskutrymme för 32-bitars installation och 32 GB ledigt diskutrymme för 64-bitars installation.
Grafikkort med stöd för DirectX 9 och WDDM 1.0 eller nyare.
Skärmupplösning på 800x600 eller högre.

Installationsmedie:
Ett tomt USB-flashenhet på minst 8 GB eller en tom DVD på 4,7 GB för 32-bitars och 8,5 GB för 64-bitars.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 enhed (OEM)

Varaktighet: Livstid

EAN: 0885370921458

Manufacturer number: FQC-08982

Version: 21H2 (32-bit / 64-bit)

Tilverkare: Microsoft

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.