Norton 360 Premium

Den bästa säkerhetslösningen från Norton med VPN, 75 GB online-säkerhetskopiering och lösenordspåminnelse.

Regular price: 419.0000 SEK 419 In stock! Order now!
419 SEK Inkl Moms

+ Den version du valt är Norton 360 Premium med VPN för 10 enheter och den gäller Windows, Android, iOS och Mac i 1 år. Det är inkl. 75 GB online molnbackup.

Antal:
ELLER

Komplet antivirusprogram med VPN, 75 GB backup och lösenordsfunktion.

Var uppmärksam på att Norton 360 är den nyaste varianten i Norton-serien av aintivirusprogram. Du kan hitta den tidigare versionen av Norton Security via denna link.

Norton har alltid varit kända för att kunna erbjuda antivirusprogram och dataskydd av väldigt hög kvalitet. Med Norton 360 Premiun får du ett samlat säkerhetspaket av hög kvalitet till alla enheter (Windows, Mac, iOS och Android).

Direkt efter att du har installerat Norton 360 Premium på din enhet kan du lugnt överlämna jobbet med säkerheten till Nortons antivirusprogram.

Funktioner i Norton 360 Premium:

- Du kan installera Norton 360 Premiun på upp till 10 enheter i Windows, Mac, iOS eller Android efter behov.

Antivirus
Antispyware
Anti-Malware
Ransomeware-skydd
Brandvägg (Windows och Mac)
Online säkerhetskopia på 75 GB
Password Manager
Föräldrakontroll
Säker VPN (10 enheter)
SafeCam (Windows)Funktionerna i Norton 360 Premium

Norton 360 har ett väldigt effektivt antivirus och Anti-Malware säkerhetsnivå som hela tiden övervakar din dator, filer och program. All misstänksam aktivitet eller försök på åtkomst till din enhet granskas noggrannt och blockeras vid minsta misstanke om intrång.

På enheter med Windows eller Mac får du en stark firewall som jobbar i bakgrunden (ljudlöst) och blokerar alla angrepp från hackers eller installerade program som försöker att smyga in skadliga filer på din enhet. Denna firewall övervakar all trafik till och från din enhet och blokerar allt som uppfattas som misstänkt aktivitet.

Norton 360 ger dig säkerhetskopiering på upp till hela 75 GB. Denna online säkerhetskopiering är först och främst ämnat till dina viktigaste filer och data. Du kan lätt upprätta en säkerhetskopia av bestämda filer och på kort tid återskapa dessa om behovet uppstår. Du har samtidigt lätt åtkomst till dina filer, så länge du är på en enhet med tillgång till internet.

Om du ofta loggar på konton och tjänster online kommer du att uppskatta Nortons Password Manager. Password Managern hjälper dig att med bara ett klick skapa komplexa lösenord och därefter spara dem i ett krypterat moln-baserat kassaskåp. Du ska bara logga in på din Password Manager och från denna kan du logga in alla ställen. På så sätt undgår du att behöva skriva ner lösenord i ett block eller Excelark.

Med funktionen föräldrakontroll kan du anpassa de hemsidor som dina barn kan tillgå för att på så sätt undgå missbruk af deras lite mer naiva beteende på nätet än vi vuxna har. Du kan även övervaka vilka videor och hemsidor dina barn besöker, samt filtrera bort vuxeninnehåll och blokera för nedladdning av dyra appar.

En säker VPN följer med till din Norton 360. Den ska säkra online anonymitet och dessutom säkra din enhet på offentliga nätverk och Wi-Fi hotspots. När du befinner dig på en flygplats eller på ett café, gå aldrig på nätet utan att först vara VPN-uppkopplad. Alla osäkra nätverk är öppna för missbruk och övervakning av din internettrafik, lösenord och e-mails. Till din Norton 360 följer det med en kraftfull VPN med installation på upp till 10 enheter.

SafeCam är en funktion som skyddar din webbkamera. En trejdepart kan därmed inte spionera igenom din enhets webbkamera. Ofta använder cyberkriminella webbkameran till att spionera på användaren och därefter använda det i avpressande syfte.

Denna version av Norton 360 kan installeras på upp till 10 separata enheter med en VPN. Licensperioden är på 12 månader. Det medföljer 75 GB till online säkerhetskopiering.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 10 enheter

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows, Mac, iOS, Android

Version: 2020 - 10 enheter

Tilverkare: Norton

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.