Norton AntiVirus Plus

Kompetent antivirusprogram med skydd mot skadlig programvara, spionprogram och ransomware.
Regular price: 189.0000 SEK In stock! Order now!
189 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

+ Observera att när du köper denna licens kommer du att bli ombedd att ange din betalningsinformation. Detta beror på att norton kräver att alla sina produkter registrerar sig för automatisk förnyelse. Men när du har köpt din licens från e-Gear.se bör du inte vara rädd att du betalar två gånger för produkten. 


Norton har alltid haft ett rykte för att erbjuda antivirus- och dataskydd av hög kvalitet. Med Norton AntiVirus Plus får du ett effektivt och pålitligt antivirusprogram för installation på antingen Windows eller Mac.


När du har installerat Norton AntiVirus Plus på din enhet kan du lämna allt säkerhetsarbete till Norton och ha sinnesfrid.


Funktioner hos Norton AntiVirus Plus:


- Du kan installera Norton AntiVirus Plus på en enhet i Windows eller Mac.


antivirus
anti
Antimalware
Ransomware-skydd
Brandvägg (Windows och Mac)
2 GB onlinebackup
Lösenord kommer ihågFunktionerna i Norton AntiVirus Plus förklarade


Norton AntiVirus Plus har en mycket effektiv nivå av antivirus- och antimalware-säkerhet som ständigt övervakar din dator, filer och program. Alla misstänkta beteenden eller försök att komma åt din enhet undersöks noggrant och blockeras av minsta tvivel. Ransomware-skydd skyddar din enhet mot datastöld och utpressning.


På enheter med Windows eller Mac får du en kraftfull brandvägg som fungerar helt tyst i bakgrunden och blockerar alla attacker från hackare eller installerade program som försöker smyga skadliga filer till din enhet. Denna brandvägg övervakar all datatrafik till och från din enhet och blockerar allt misstänkt.


För att säkerhetskopiera och säkerhetskopiera dina data gör Norton AntiVirus Plus totalt 2 GB utrymme tillgängligt online. Denna onlinebackupssida är främst avsedd för dina viktigaste filer och data. Du kan enkelt säkerhetskopiera valda filer och återställa filer på kort tid om behov uppstår. Samtidigt har du alltid tillgång till dina filer så länge du befinner dig på en enhet med Internet-åtkomst.


Om du ofta loggar in på konton och tjänster online, kommer du att vara mycket nöjd med Nortons lösenordspåminnelse. Det här lösenordet hover hjälper dig att skapa komplexa lösenord med ett enda klick och sedan lagra dem i ett krypterat molnbaserat kassaskåp. Du behöver bara logga in på din lösenordspåminnelse och härifrån kan du automatiskt logga in var som helst, så du behöver inte ange lösenord varje gång och spara dem i ett anteckningsblock eller ett osäkert Excel-ark.Denna version av Norton Antivirus Plus kan installeras på en enhet. Licensperioden är 12 månader. Det finns 2 GB för online-säkerhetskopiering.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner). Vissa skyddsfunktioner är inte tillgängliga i Windows 8-startskärmens webbläsare.
Microsoft Windows 7 (alla versioner) med Service Pack 1 (SP 1) eller senare med SHA2-stöd.

macOS:
Den aktuella versionen och de två föregående versionerna av Apple macOS.
* Funktioner som inte stöds: Norton Cloud Backup.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows, Mac

Tilverkare: Norton

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.