Panda Dome Advanced

Panda Dome Advanced erbjuder avancerat skydd med antivirusprogram, brandvägg, säker surfning, avancerat ransomware-skydd och föräldrakontroll.

Regular price: 149.0000 SEK In stock! Order now!
149 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet enheter du vill skydda

* Obligatoriska fält

149 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Panda Dome Advanced - Skydda ditt digitala liv


Panda Dome Advanced är en omfattande säkerhetslösning som erbjuder avancerat skydd mot virus, spionprogramvara, avancerat ransomware-skydd och andra onlinehot. Den hjälper dig också att hålla dina barn säkra online. Panda Dome Advanced ersätter Panda Internet Security och är en säkerhetslösning som erbjuder mer än bara grundläggande skydd mot virus och skadlig programvara.


Här är en översikt över de viktigaste funktionerna i abonnemanget:


Realtidsskydd: Panda Dome skannar din dator kontinuerligt för både nya och befintliga hot. Med hjälp av avancerad teknik upptäcker och blockerar den virus, spionprogramvara och andra former av skadlig programvara innan de kan orsaka skada.
Brandvägg: Panda Dome Firewall är en inbyggd funktion i Panda Dome-programmet som stärker din dators säkerhet mot oönskad åtkomst från internet. Den fungerar som en digital vakt som konstant övervakar all nätverkstrafik och blockerar misstänkt aktivitet som kan äventyra din dator.
USB-skydd: Panda Dome Advanced skyddar dig mot malwareinfektioner från USB-enheter. När du ansluter en USB-enhet till din dator skannar Panda Dome Advanced den automatiskt för skadlig programvara.
Spelläge: Panda Dome's Game Mode förbättrar din spelupplevelse på två sätt. Den minimerar störningar genom att blockera popup-fönster och aviseringar medan du spelar. Samtidigt frigör den systemresurser genom att omdirigera processorkraft, minne och grafikkortskapacitet till ditt spel. Detta garanterar en ostörd och flytande spelupplevelse utan avbrott eller förseningar.
Rescue Kit: Panda Dome Rescue Kit är ett kraftfullt verktyg för att bekämpa skadlig programvara som infekterar din dator. Även om din dator inte kan starta normalt kan Rescue Kit hjälpa dig. Du skapar helt enkelt en startbar USB-enhet med Rescue Kit, startar din dator från den och skannar sedan efter och tar bort skadlig programvara i en säker miljö.
Säker surfning: Panda Dome Safe Browsing är en säkerhetsfunktion i Panda Dome som skyddar dig mot farliga webbplatser och nätfiskeattacker. Den skannar webbplatser för hot och varnar dig om det finns något misstänkt. Safe Browsing kan också blockera åtkomst till farliga webbplatser för att förhindra attacker.
Föräldrakontroll: Panda Dome Parental Control är en funktion som hjälper föräldrar och lärare att skydda barn och tonåringar online. Funktionen kan blockera åtkomst till webbplatser som innehåller innehåll du inte vill att dina barn ska se, t.ex. webbplatser med pornografi, våld eller hasardspel. Det är möjligt att begränsa den tid dina barn spenderar online, varje dag eller på vissa veckodagar. Du kan se vilka webbplatser dina barn besöker, vilka appar de använder och hur lång tid de spenderar online, blockera specifika appar som du inte vill att dina barn ska använda.
Ransomware-skydd: Panda Dome har en inbyggd anti-ransomware-funktion som skyddar dina enheter mot ransomware-attacker. Ransomware är en typ av skadlig programvara som krypterar dina filer och sedan kräver en lösensumma för att dekryptera dem. Panda Dome's anti-ransomware-funktion övervakar din enhet för misstänkt aktivitet och blockerar kända ransomware-hot. Den kan också återställa filer som har krypterats av ransomware med hjälp av skuggkopior i Windows.
Wi-Fi-skydd: Med Panda Dome Wifi Protection är din internetanslutning säkrad mot ovälkomna gäster och hackerattacker. Funktionen skannar ditt Wi-Fi-nätverk för hot och varnar dig om okända eller osäkra enheter försöker få åtkomst. Den kan också användas för att skapa en säker VPN-anslutning som säkrar din internettrafik och förhindrar oauktoriserad åtkomst till dina data.
Begränsad VPN: Panda Dome Advanced erbjuder en inbyggd VPN-funktion med 150 MB daglig data. Denna VPN krypterar din internetanslutning och döljer din IP-adress.
Darkweb e-post skanner: Panda Dome Advanced kan avslöja om din e-postadress har äventyrats i ett dataintrång genom att skanna den mörka webben. Du kan då snabbt vidta åtgärder för att skydda dina konton och förhindra identitetsstöld.


Panda Dome Advanced er en omfattande säkerhetslösning som är perfekt för familjer med barn. Den erbjuder ett brett utbud av funktioner som kan hjälpa dig att skydda dina barn online och dina data mot ransomware-attacker.


 


 

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8.1 till ARM).
Microsoft Windows 7.
Microsoft Windows Vista.
Microsoft Windows XP 32-bit med Service Pack 3 (SP3).

macOS:
Apple OS X 10.10 (Yosemite) eller nyare.

Android:

Telefoner och surfplattor med Google Android 5.0 (Lollipop) eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.

iOS:
iPhones och iPads med Apple iOS 11 eller nyare.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och andra språk

Antal enheter: 1, 3, 5 eller 10 enheter

Varaktighet: 1, 2 eller 3 år

Plattform Windows | macOS | Android | iOS

Version: 2024

Tilverkare: Panda Security

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.