Parallels Desktop for Mac Subscription

Regular price: 1079.0000 SEK 1079 In stock! Order now!
1 079 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Enkel lösning för avveckling av Windows-program på en Mac.

Parallels Desktop till Mac är den bästa softwarelösningen som ger Apple-användare möjligheten att köra Windows, Linux eller vilket annat operativsystem som helst och dess applikationer samtidigt som Mac OS X på alla Intel-baserade Mac.

Till skillnad från dubbeluppstart (Dual-boot) lösningar – där användaren fullständigt ska stänga ner Mac OS X operativsystemet och stå ut med en fullständig uppstartscykel för att få tillgång till en viktig applikation – så hjälper Parallels Desktop Mac användaren med möjligheten att köra viktiga Windows-program utan att behöva ge upp sin Mac-dators användbarhet och funktionalitet under några minuter.


Utvalda funktioner i Parallels Desktop

- Få tillgång till Microsoft Office till Windows och Internet Explorer

- Flytta snabbt filer, program och annat från en PC till en Mac

- Behåll upplevelsen och utseendet av macOS eller använd det välkända Windows-skrivbordet

- Kan utan problem användas tillsammans med Google Drive, Dropbox, OneDrive eller andra molntjänster

- Kör Windows-program utan att sänka hastigheten på din Mac

- Utveckla och testa flera operativsystem i en virtuell maskin till Mac

- Skräddarsydd till användning med de senaste uppdateringarna till Windows 10 och det nya macOS Mojave (10.14) när det ges ut, inklusive den mycket eftertraktade mörkfunktionen


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Parallels Desktop for Mac
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Mac
- Språk: Engelska och andra språk finns tillgängliga vid installationen

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Mac OS X

Version: 15

Tilverkare: Parallels

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.