Parallels Desktop 19 Standard

Parallels Desktop 19 for Mac låter dig installera Windows- och Windows-program som kan köras tillsammans med din vanliga macOS-programvara.


Gästoperativsystem som stöds (Mac med Apple M1-chip):

Endast ARM-versioner av operativsystem stöds.

    Windows 11 (rekommenderad)
    Ubuntu Linux 22.04, 21.10, 21.04, 20.10, 20.04
    Fedora Workstation 36, 35, 34, 33-1.2
&nbs

Regular price: 1659.0000 SEK In stock! Order now!
1 659 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Enkel lösning för avveckling av Windows-program på en Mac.

Parallels Desktop till Mac är den bästa softwarelösningen som ger Apple-användare möjligheten att köra Windows, Linux eller vilket annat operativsystem som helst och dess applikationer samtidigt som Mac OS X på alla Intel-baserade Mac.

Till skillnad från dubbeluppstart (Dual-boot) lösningar – där användaren fullständigt ska stänga ner Mac OS X operativsystemet och stå ut med en fullständig uppstartscykel för att få tillgång till en viktig applikation – så hjälper Parallels Desktop Mac användaren med möjligheten att köra viktiga Windows-program utan att behöva ge upp sin Mac-dators användbarhet och funktionalitet under några minuter.
Minimum:
macOS: Apple macOS 10.14.6 (Mojave), 10.15.7 (Catalina), 11.6.7 (Big Sur), 12.4 (Monterey), 13.0 (Ventura).
CPU: Intel Core 2 Duo / Apple M1 eller senare.
RAM: 8 GB minne.
HDD: 600 MB ledigt diskutrymme (+16 GB för Windows).
GPU: Intel, AMD Radeon, Nvidia grafikkort eller Apple M1/M2 Grafikchip.


Rekommenderad:
macOS: Apple macOS 11.6.7 (Big Sur), 12.4 (Monterey) eller 13.0 (Ventura)
CPU: Intel Core i5, i7, i9, Core M eller Xeon / Apple M1 eller senare.
RAM: 16+ GB minne.
SSD: 600 MB ledigt diskutrymme (+24 GB för Windows).
GPU: AMD Radeon Pro eller Apple M1/M2 Grafikchip.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: til 1 enhet

Varaktighet: inte prenumeration

Plattform macOS

EAN: 0846829009196

Manufacturer number: ESDPD19EU

Version: 19

Tilverkare: Parallels

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.