Skylum Luminar NEO

Ett superkraftigt alternativ till lightroom men med ännu fler alternativ och fungerar för både Windows och Mac.
Regular price: 1779.0000 SEK In stock! Order now!
1 779 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

En superstark motsvarighet till lightroom men med ännu fler alternativ och fungerar för både Windows och Mac.


Om du inte har hört talas om Skylum Luminar tidigare men huvudsakligen känner till Adobe Lightroom eller Adobe Photoshop och Photoshop-element kommer du att bli imponerad av Skylum Luminar. Att fokusera på bildbehandling har tagit det bästa av ljusrummet och kombinerat med normala Photoshop-funktioner, ett modernt gränssnitt och superlätt bildorganisation, funktioner som ett "klick" -utseende, kraftfulla porträttförbättringsverktyg och AI Sky Replacement-funktionen som gör det enkelt för dig att redigera bakgrunder eller lägga till objekt som du ser på bilden nedan.Luminar räknas verkligen bland de bästa fotoredigeringsprogramvarorna på marknaden just nu och det är perfekt eftersom vi befinner oss i en tid där bildredigeringsverktyg rör sig i alla slags olika och spännande riktningar - och de gamla verktygen som Photoshop är inte längre det enda sättet att redigera ditt Bilder. Luminar och andra Photoshop-rivaler är inte heller så dyra som Adobe CC-lösningar, men kan faktiskt ge dig ett lika bra resultat, men bara mycket lättare. Så även om det finns några gratis alternativ och några av de bästa gratis fotoredigeringsprogrammen inte är dåliga, är det definitivt värt att gräva i fickan för en riktig kommersiell produkt. Både när det gäller funktioner, kvalitet och inte minst support för produkten.


En av de fantastiska funktionerna i Luminar är deras AI Sky Replacement-verktyg som är ett helt fantastiskt verktyg för att verkligen lyfta dina bilder till en helt ny nivå. Den identifierar inte bara himlen i en utomhusscen, den väljer alla små knölar mellan grenar och runt träd, kanterna på byggnader och takterrasser, bergssluttningar och berg - och det "känner igen" alla dessa element med ett enda musklick. Mycket mer avancerad än vanliga verktyg för automatisk val, det går till och med in i bilden och eliminerar kantglitter, kantföremål och övergångar.


Och sedan går Luminar's AI Sky Replacement-verktyg faktiskt ett steg längre genom att erbjuda ett bibliotek med ersättningselement som passar in i dina bilder (eller så kan du välja och ladda ett av dina egna).Detta är inte det enda Luminar gör. Inte bara en fotoförstärkare, utan ett kraftfullt klassiskt redigeringsverktyg som erbjuder inte bara vanliga verktyg för ton, färg och beskärning, utan geometriska korrigeringar, råbehandling, bildlager och maskering ... och en hel mängd kreativa effekter.


Dessa justeringar och effekter kan tillämpas manuellt med hjälp av Luminar fyra nyligen strömlinjeformade arbetsytor eller via ett enda klick "Looks" med förinställda kombinationer av filter och effekter. Detta är ett utmärkt sätt att få effektsidéer att tillämpa på dina foton, och du kan snabbt skapa en lista över dina favoriter - och naturligtvis kan du skapa och lägga till dina egna.


Du kan inte säga armatur utan att titta på Luminars integrerade bildsöknings- och katalogverktyg. Det bra med Luminar är att det är otroligt snabbt att ladda förhandsgranskningar men de är inte lika eleganta som i t.ex. ligthroom, men det är nu av mindre betydelse.Luminar erbjuder också (som lightroom) att även när du stänger ett foto eller till och med lämnar datorn kan du gå tillbaka senare och ändra eller ta bort någon av dina inställningar.


Luminar saknar några viktiga funktioner som de andra har. Först erbjuder det ännu inte "virtuella kopior" så att du inte kan skapa olika versioner av en bild med olika "utseende". Detta skulle emellertid bara kräva att du kopierar bilden och byter namn på filen.


En annan bra funktion är Landscape Enhancer, som är en verktygssats som kan lägga till mer charm till dina landskapsbilder. Till exempel kan du applicera Dehaze för att återställa djup och färg i bilden. Du kan också lägga till varmt solljus med Golden Hour. Fungerar perfekt på landskap eller utomhusporträtt.


Förbättra färgerna på växter, träd eller blommor med en mängd förstärkare.En annan sak som är super bra med luminar är förmågan att köpa luts och använda dem i ditt program. Luts är färdiga förinställningar som ger dina bilder vissa utseende utan att du behöver sitta och göra alla inställningar själv.


Sammantaget, för att du verkligen värderar dina pengar med Luminar och om du letar efter en bra produkt som kan ge dina bilder oavsett om det är porträtt, byggnader eller landskap ett helt nytt liv, är luminar definitivt rätt lösning för dig.


Om du älskar att ta bilder av landskap, byggnader och i HDR, så att du får de bästa alternativen i din redigering, är Skylum Aurora HDR det perfekta valet. Du kan läsa mer om Aurora HDR här.

Windows:
Microsoft Windows 11 version 21H2 eller nyere (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 64-bitars version 1909 eller nyare (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
* 32-bitars Windows stöds inte.

CPU: Intel Core i5 / AMD Ryzen 5 eller nyare processor.
RAM: 8+ GB minne.
HDD/SSD: 10+ GB ledigt diskutrymme.
OpenGL 3.3 kompatibla grafikkort.
Skärmupplösning på 1280x768 eller högre.


macOS:
Apple macOS 10.14.6 (Mojave), macOS 10.5 (Catalina), macOS 11 (Big Sur), 12.4 (Monterey), 13 (Ventura).

CPU: Intel Core i5 / Apple M1 eller nyare processor.
RAM: 8+ GB minne.
HDD/SSD: 10+ ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1280x768 eller högre.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: 1 användare med 1 enhet

Varaktighet: Livstid

Plattform Windows, Mac

Tilverkare: Skylum

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.