SoftMaker Office Standard

Det är allt som en kontorssvit ska vara: kraftfull och helt kompatibel med Microsoft!
Regular price: 1069.0000 SEK
1 069 SEK Inkl Moms

Detta är INTE Microsoft Office, utan ett billigare alternativ som är fullt kompatibelt med Microsoft Office-filer.


SoftMaker Office Standard 2021 är en kraftfull Office-svit
Fungerar på tre operativsystem: Windows, macOS och Linux.
Detta är ett engångsköp. Framtida uppgraderingar kan köpas med rabatt.
Licensierad för 5 datorer från samma hushåll eller 1 dator i ditt företag.


Om du letar efter ett skarpt men billigare alternativ till Microsoft Office, men ändå vill ha samma layout och alternativ när det gäller word, excel och powerpoint, är SoftMaker Office 2021 ett riktigt bra val.


SoftMaker Office 2021 för Windows, Mac och Linux erbjuder ett lätt och lättanvänt alternativ till Microsoft Office. Den använder Microsoft DOCX, XLSX och PPTX format som standardfilformat, så du är fri från den irriterande importen och exporten. Inkluderar TextMaker 2021, PlanMaker 2021, Presentationer 2021 och BasicMaker 2021 (BasicMaker fungerar dock bara för windows). Inkluderar export till Adobe PDF (Portable Document Format) för snabb och enkel online-distribution som PDF.


SoftMaker Office 2021 finns tillgängligt som ett engångsköp. Detta innebär i princip att när du har betalat för ditt kontor, så är det ditt och inte kräver löpande betalningar. Det måste dock sägas att när en ny version av produkten anländer kan du som tidigare kund uppgradera billigare för att få den senaste versionen. Alla pågående uppdateringar i den utgåvan ingår dock i priset. 


SoftMaker består av ordbehandlaren TextMaker 2021, kalkylark-appen PlanMaker 2021 och presentationsverktyget Presentations 2021, SoftMaker Office 2021 innehåller allt du behöver för att kunna utföra en standardkontorsprogramvarulösning, inklusive fullt stöd för Microsoft Office-filformat.


Nedan kan du se en video som fördjupas mer med vad du köper när du väljer en SoftMaker-lösning.Nya mallar har lagts till för att göra det enklare för både nybörjare och experter att komma igång med att skapa dokument. Det finns också nya funktioner i DTP-stil som gör det mycket enkelt att skapa mycket professionella dokument. Om du skapar komplicerade dokument kommer den ombyggda Navigator-sidfältet verkligen till sin egen, vilket gör det otroligt enkelt att hoppa runt stora dokument med miniatyrreferenser.


Du har bland annat möjlighet att justera antalet automatiska säkerhetskopior som görs. Dessutom innehåller det möjligheten att skapa PDF-filer, möjligheten att skapa bärbara presentationer som kan köras på en dator utan att PlanMaker är installerat.Det som särskilt lockar till SoftMaker Office 2021 är licensen. Ett enda köp ger dig rätten att installera paketet på upp till fem datorer via Windows, macOS och Linux, vilket ger dig stor flexibilitet att arbeta med programvaran.

Windows:
Microsoft Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 och 2019.
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).


macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra), 10.13 (High Sierra), 10.14 (Mojave), 10.15 (Catalina), 11 (Big Sur), 12 (Monterey).


Linux:
Testad på följande distributioner: Debian, Ubuntu, Linux Mint, openSUSE, Fedora och Manjaro.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 enhet för företag / 5 enheter för privatpersoner

Varaktighet: Livstid

Plattform Windows, Mac, Linux

Version: 2021

Tilverkare: SoftMaker

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.