Trend Micro Internet Security

Avancerat skydd mot dagens hot från japanska Trend Micro, där både säkerhet och användarvänlighet är på topp.

Regular price: 199.0000 SEK In stock! Order now!
199 SEK Inkl Moms

* Obligatoriska fält

199 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Med Trend Micro Internet Security får du ett riktigt bra skydd mot de vanligaste hoten, samt en hel del andra funktioner som hjälper till att skydda dig och din familj. Trend Micro Internet Security är ett enkelt och mycket tydligt program som innehåller många avancerade funktioner för att skydda din dator mot bland annat virus, spionprogram, skadlig programvara och ransomware, samt för att säkra dina barns användning av internet och hålla din dator inne. toppform.Trend Micro Internet Security Main svenska


Trend Micro Internet Security är helt kompatibelt med Windows 11, så att du kan handla, spela och umgås online utan att behöva oroa dig för säkerheten. Med Trend Micro Internet Security får du ett skyddsprogram i världsklass som säkerställer att du och dina enheter är skyddade mot den senaste skadliga programvaran och bedrägerier.Trend Micro Internet Security inkluderar följande funktioner:

Antivirus
Webbläsarskydd
Betalningsskydd
Antispam
Skydd mot ransomware
Säker radering
Vault
Password Manager
Optimeringsverktyg
Föräldrakontroll


Antivirus med avancerad AI-inlärning:Vår molnbaserade AI-teknik ger ett mycket effektivt och proaktivt skydd mot skadlig programvara som ständigt utvecklas. Du kan lita på att Trend Micro försvarar dig mot kända och aldrig tidigare skådade attacker, vilket håller dig före det snabbt föränderliga hotlandskapet. Förutom att ha sensorerna långt fram när det kommer till det okända, är din dator också skyddad mot mindre exotiska attacker från virus, spyware, worms och andra kända former av skadlig programvara.

Webbläsarskydd: Surfa säkert på Internet och blockera farliga webbplatser från att stjäla dina personuppgifter. Surfa säkert med Microsoft Edge, Firefox och Google Chrome och låt Trend Micro varna dig om osäkra webbplatser innan du besöker dem.

Betalningsskydd: Med Trend Micro PayGuard betalningsskydd skyddas dina finansiella transaktioner, inklusive kreditkortsinformation och personlig information för onlinetransaktioner, samt köp som görs direkt i din standardwebbläsare istället för att behöva använda en speciell webbläsare för ändamålet. Detta gör upplevelsen mycket enklare och enklare att använda, så det är i mycket större utsträckning säkrat när man handlar online än när en speciell webbläsare måste användas, eftersom bekvämlighet ofta vinner över säkerheten när det ska göras snabbt.

Antispam: Med Trend Micro Antispam Toolbar kan du filtrera bedrägeri- och spam-e-postmeddelanden i Microsoft Outlook 2010, 2013, 2016 och 2019. Antispam skannar och blockerar e-postmeddelanden från e-postadresser som använder POP3, SMTP eller Microsoft Exchange. Olika kriterier kan ställas upp för när e-post ska blockeras eller sorteras bort som skräppost, till exempel om e-postmeddelandet innehåller främmande språk eller genom att ställa in hur strikt filtret ska vara när e-post sorteras bort.

Skydd mot ransomware: Få fullständigt skydd för flera enheter mot ransomware, virus, farliga webbplatser och identitetsstöld. En förbättrad mappsköld skyddar dina värdefulla filer och digitala tillgångar både lokalt och i molnsynkroniserade mappar som Dropbox®, Google Drive® och Microsoft® OneDrive®. Trend Micro stoppar mer än 250 miljoner hot dagligen så att du kan njuta av ditt digitala liv på ett säkert sätt.

Säker radering: Med Secure Erase raderas filerna säkert från din dator så att de inte kan återskapas senare. Vid en normal radering tas endast mappinformation som används för att hitta filen bort, men inte innehållet i själva filen, som därför kan återskapas vid ett senare tillfälle. Med alternativet Permanent Erase är det möjligt att skriva över platsen för de raderade filerna 7 gånger med slumpmässiga data, vilket gör det nästan omöjligt att återskapa innehållet i de raderade filerna. Funktionen uppfyller amerikanska myndigheters standarder för datasäkerhet, så du är helt säker på att filerna är borta när du har raderat dem.
Vault: Med Vault kan du skapa en lösenordsskyddad krypterad mapp på din dator där du kan lagra alla dina personliga filer och dokument, som sedan bara kan ses efter att du har skrivit in ditt lösenord. Om du tappar bort din dator och rapporterar den till Trend Micro, förseglas den krypterade mappen på distans och filerna kan inte nås, även med ditt lösenord. Förseglingen bryts först när du har fått din dator och då kan filerna kommas åt igen efter att du har skrivit in ditt lösenord.

Password Manager: Låt Trend Micro spara dina lösenord så att du aldrig glömmer att logga in på dina onlinekonton igen. Med Password Manager kan du använda de mest kryptiska och unika lösenorden för att skydda dina onlinekonton, så att de är nästan omöjliga för utomstående att knäcka.
Med den ökande näthandeln och användningen av sociala medier ökar behovet av att skapa användarkonton för olika tjänster och webbplatser, där vår data riskerar att bli stulen av hackare, så det är viktigt att vi ser till att vi har långa säkra lösenord , för att skydda vår data så bra som möjligt. Tyvärr är det inte lätt att komma ihåg alla de många lösenord som vi måste skapa och det är här Trend Micro Password Manager kommer in i bilden, då den kan komma ihåg alla långa säkra lösenord och automatiskt mata in dem när de behöver användas. Istället för upp till 100 lösenord behöver vi bara komma ihåg ett, vilket är lösenordet för Trend Micro Password Manager.

Optimeringsverktyg: Med en PC-säkerhetsinspektion skannas datorn efter problem, samt inställningar som kan optimeras för att förbättra säkerheten. Den undersöker bland annat om de senaste säkerhetsuppdateringarna har installerats för Windows, samt om brandväggen och kontot är säkert inställda.
Den söker också efter kompatibilitetsproblem med program och om det finns startprogram som saktar ner datorn. Dessutom skannar PC-säkerhetsinspektionen igenom datorn efter temporära filer i Windows, webbläsare etc. och raderar allt som är onödigt för att frigöra utrymme på datorn. Personuppgifter och lösenord som lagras i webbläsare granskas och du får möjlighet att radera alla som har lagrats i onödan för olika ändamål, så att de inte längre utgör en säkerhetsrisk.

Föräldrakontroll: Sätt gränser för vilka program och webbplatser dina barn kan komma åt och låt Trend Micro övervaka deras internetaktiviteter, där du får detaljerade rapporter om vad de gör online, så att oönskad trafik på internet snabbt kan stoppas.
Skapa scheman för när barnen kan gå online och se till att inga spel kan spelas när det är dags att göra läxor eller sova, så slipper du se dem över axeln hela tiden.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

CPU: 1 GHz eller snabbare processor.
RAM: 1 GB minne.
Hårddisk: 1,3 GB ledigt hårddiskutrymme.
Internetanslutning krävs

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och andra språk

Antal enheter: 1 till 5 enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows

Tilverkare: Trend Micro

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.