Bitdefender Family Pack

Med Bitdefender Family Pack får du ett antivirusprogram som säkrar din dator oavsett om du använder Windows, Android eller Mac.

Regular price: 569.0000 SEK In stock! Order now!
569 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja hur länge du vill att dina enheter ska skyddas

* Obligatoriska fält

569 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Bitdefender Family Pack är inte en enskild programvaruprodukt, utan ett programvarupaket som ger obegränsad åtkomst till installationen av följande Bitdefender-produkter (beroende på operativsystem du installerar under):


Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus för Mac
Bitdefender Mobile Security


Du kan installera ovanstående på dina olika datorer och mobila enheter med en licensperiod på 12 månader.Funktioner i Bitdefender Family Pack


Med Security Advisor-funktionen varnas du om osäkra Wi-Fi-nätverk, så att du inte ansluter till skadliga nätverk där du kan utsättas för säkerhetshål som kan komma med hackare, skadlig kod och andra sårbarheter du inte vill ha i närheten.


Den här programvaran kan skydda dig mot skadliga hot som virus, rootkits, nätverksmaskar, trojanska hästar, spionprogram, ransomware och nolldagars exploater.


Bitdefender Family Pack skyddar dig bland annat. mot ransomware, som är en typ av skadlig programvara som har åtkomst till dina viktiga filer och dokument så att du inte längre kan använda dem, varefter de kräver pengar för att låsa upp dem åt dig igen. Men med Bitdefender Family Pack får du möjligheten att lägga dina viktiga filer och dokument i några speciella mappar som skyddar dem från eventuella ransomware-attacker. Programmet kommer ytterligare att varna dig om det har skett ett försök till ransomware-attack.


Med Anti-Phishing-funktionen går denna programvara in och blockerar webbsidor som kan vara ett potentiellt hot för din dator. Webbplatser som missbrukar din bankinformation, personuppgifter och lösenord.


Några av de mer avancerade virusen, som rootkits, måste tas bort från datorn innan operativsystemet startar. Om Bitdefender Family Pack upptäcker omedelbara borttagningshot går den till räddningsläge där den startar om datorn, tar bort hot och återställer datorn.


Bitdefender Family Pack upptäcker automatiskt om du använder din dator för arbete, filmer, spel eller andra saker du inte vill bli störd i. Så att programmet inte kommer med popup-fönster, ändrar inställningar och liknande. medan du är upptagen med något annat.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).
* Minst 2 GB RAM krävs.
* Systemets prestanda kan påverkas negativt på enheter som har gamla generationens processorer.

macOS:
Apple OS X 10.10 (Yosemite) eller nyare.
* Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyare krävs för att installera BitDefender VPN.

Android:

Telefoner och surfplattor med Google Android 5.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.

iOS:
iPhones eller iPads med Apple iOS 11.2 och nyare.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: 15 enheter

Varaktighet: 1 till 2 år

Plattform Windows | macOS | Android | iOS

Tilverkare: Bitdefender

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.