Microsoft 365 Family

Office 365 Family inkluderar Word, Excel, PowerPoint, Outlook och mer för hela familjen. Kan installeras på upp till 30 enheter.
Regular price: 949.0000 SEK In stock! Order now!
949 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja hur länge du vill ha produkten

* Obligatoriska fält

949 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Microsoft 365 Family, är det gamla Microsoft Office 365 Home. Men det innehåller exakt samma och är faktiskt exakt samma bara med ett nytt namn. Följande Office-program ingår i paketet:


Microsoft Word
Microsoft excel
Microsoft powerpoint
Microsoft OneNote
Microsoft Outlook
Microsoft Publisher
Microsoft Access


Här är höjdpunkterna i Microsoft 365 Family:


- 1 TB OneDrive molnlagring för varje användare


- 60 minuter Skype-samtalstid per. månad för mobiltelefoner och fasttelefoner för varje användare


Antal enheter


Microsoft 365 Family kan installeras på 5 enheter för var och en av de 6 användarna, varav prenumerationen kan delas totalt (30 installationer) Du kan distribuera licenser på olika datorer och enheter. Du är fri att installera dessa licenser på följande datorer / enheter:


Windows-dator, Macintosh-dator, Windows-surfplatta eller Apple iPad (du väljer hur du kombinerar dina 5 licenser på de 5 enheterna för mobiltelefon och de fem enheterna för surfplattor). Du kan komma åt dina dokument online via Office Mobile-appar för iPhone, Android-mobiltelefoner och Windows Phone.1 TB lagringsutrymme online


Via Microsofts onlinetjänst OneDrive får alla Office 365-användare i princip 1 TB gratis online-lagringsutrymme. När du har aktiverat ditt prenumeration på Microsoft 365 Family kan du dela prenumerationen med andra medlemmar i ditt hushåll, varje medlem som ingår i Office 365-abonnemanget får 1 TB extra lagringsutrymme via OneDrive. Du kan använda förvaret för dokument, foton och videor, så att du kan redigera och dela dem från praktiskt taget var som helst och på någon av dina enheter.Alltid aktuell


Så länge du har ett aktivt prenumeration på Microsoft 365 Family kommer alla Office-program som du har installerat på din dator / enhet alltid att uppdateras till de senaste versionerna så snart nya uppdateringar finns tillgängliga från Microsoft - så dina installerade versioner av Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher och Access är alltid 100% uppdaterade!


 


Microsoft 365 Family på mobiltelefon På din mobiltelefon kan du använda Office Mobile, som är en slags mobilversion av Microsoft 365 Family som låter dig läsa och redigera Office-dokument via din mobiltelefon. Office Mobile kan användas på en Windows Phone, iPhone och Android mobiltelefon. Om du redigerar dokument via Office Mobile behålls den ursprungliga formateringen. Office Mobile är förinstallerat på Windows Phone medan du måste ladda ner den relevanta appen själv med din iPhone eller Android-mobiltelefon. Kan jag installera Microsoft 365 Family på min Mac? De moduler som finns tillgängliga för Mac-användare och deras versionnummer kan skilja sig från dem som är tillgängliga för PC-användare. Om du har ett aktivt Office 365 Home-, Office 365 Personal- eller Office 365 University-abonnemang samt tillgängliga installationer kan du installera Office med Word-, Excel-, PowerPoint- och Outlook-applikationerna på din Mac. OneNote for Mac är tillgängligt som en separat nedladdning från Mac App Store. Publisher och Access-program är inte tillgängliga för Mac. Vad sägs om Microsoft 365 Family på andra operativsystem? Microsoft 365 Family, i både "Hem" och "Personlig" version, kan installeras på följande operativsystem och enheter: Windows surfplatta Windows telefon iOS Android Det är dock viktigt att notera att inte alla moduler i 365-paketet finns tillgängliga på dessa operativsystem / enheter. Se vår översikt här, som är direkt från Microsofts egen webbplats:


Windows Tablet: Office 2016-versioner av Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher och Access. Windows 8 eller senare krävs. Office Mobile-applikationer (Word, Excel, PowerPoint och OneNote) kräver Windows 10.


Windows Phone: Office Mobile-applikationer (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail och Outlook Calendar) kräver Windows 10.


iOS: Office för iPad och iPhone (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail och Outlook Kalender) kräver iOS 8.0 eller senare. Office for iPad Pro kräver iOS 9.0 eller senare.


Android: Office for Android (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail och Outlook-kalender) kan installeras på surfplattor och telefoner som uppfyller följande kriterier: Kör Android KitKat 4.4 eller senare och har en ARM-baserad processor eller en Intel x86 processor.Stöd


Microsoft tillhandahåller support och hjälp med alla problem du har med Microsoft 365 Family, via telefon, e-post och onlinechatt.

Windows:
Microsoft Windows 8.1, 10 og 11.

CPU: 1,6 GHz eller snabbare processor med minst 2 kärnor.
RAM: 2 GB minne på 32-bitars Windows och 4 GB minne på 64-bitars Windows.
HDD: 4 GB ledigt diskutrymme.
Grafikkort med DirectX 9.0+ och WDDM 2.0+ stöd för hårdvaruacceleration.
Skärmupplösning på 1280x768 eller högre.


macOS:
Apple macOS 10.15 (Catalina), 11 (Big Sur), 12 (Monterey).

CPU: Intel eller ARM-baserad Apple Silicon-processor.
RAM: 4 GB minne.
HDD: 10 GB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1280x800 eller högre.


Android:

Telefoner och surfplattor med Google Android 9 eller senare och med minst 1 GB minne (RAM).
* Google Play-appen måste vara installerad.


iOS:
iPhone eller iPad med Apple iOS 14 eller nyare.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 6 användare med 5 enheter (totalt 30 enheter)

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows, Mac, Android, iOS

Tilverkare: Microsoft

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.