Microsoft 365 Personal

Office 365 Personal inkluderar Word, Excel, PowerPoint, Outlook osv. Kan installeras på 5 enheter.
Regular price: 539.0000 SEK 539 In stock! Order now!
539 SEK Inkl Moms

+ Nedan kan du välja hur lång tid du vill ha

Om du väljer att köpa 2 år får du en rabatt på ytterligare 59 DKK och vi undertecknar med en GRATIS LICENS för BullGuard ID som skyddar dina kreditkort och känslig personlig information mot missbruk. Skriv bara till [email protected] när du har slutfört beställningen. Sedan skickar vi en extra licens.

* Obligatoriska fält

539 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Med Microsoft Office 365 Personal kan du installera och använda de populära modulerna från Microsoft Office-paketet på din dator via ett abonnemang som körs i 12 månader i taget. Kan installeras under Windows och Mac.


Microsoft Office 365 Personal inkluderar:


Microsoft Word
Microsoft excel
Microsoft powerpoint
Microsoft OneNote
Microsoft Outlook
Microsoft Publisher (endast PC)
Microsoft Access (endast PC)Licensnyckelområde


Du kan installera Office 365 Personal på 5 datorer / enheter. De 5 datorer / enheter som du installerar på kan vara Windows, Mac, Android, iPad och iPhone.Online lagringsutrymme


Med Microsoft Office 365 Personal får du 1 TB lagring via OneDrive-tjänsten. Du kan kontrollera vilka filer och data du laddar upp till ditt OneDrive-konto, som i princip fungerar som en utmärkt säkerhetsfunktion. All data som lagras på ditt OneDrive-konto synkroniseras kontinuerligt med de andra enheter som du får åtkomst till kontot med.Skype-samtalstid


Med Microsoft Office 365 Personal varje månad får du 60 minuters samtalstid via Skype. Konsumtion omfattar samtal till mobiltelefoner i åtta länder / områden och samtal till fasttelefoner i mer än 60 länder / områden.Kan jag installera Office 365 Personal på min Mac?


Programmen som är tillgängliga för Mac-användare och deras versionnummer kan skilja sig från de som är tillgängliga för PC-användare. Om du har ett aktivt Office 365 Home-, Office 365 Personal- eller Office 365 University-abonnemang samt tillgängliga installationer kan du installera Office med Word-, Excel-, PowerPoint- och Outlook-applikationerna på din Mac. OneNote for Mac är tillgängligt som en separat nedladdning från Mac App Store. Programmen Publisher och Access är inte tillgängliga för Mac.Vad sägs om Office 365 på andra operativsystem?


Office 365, i både "Hem" och "Personlig" -utgåvan, kan installeras på följande operativsystem och enheter:


Windows-surfplatta
Windows-telefon
iOS
Android


Det är dock viktigt att notera att inte alla moduler i Office-sviten är tillgängliga på dessa operativsystem / enheter. Se vår översikt här som är direkt från Microsofts egen webbplats:


Windows-surfplatta: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher och Access. Windows 8 eller senare krävs. Office Mobile-applikationer (Word, Excel, PowerPoint och OneNote) kräver Windows 10.


Windows Phone: Office Mobile-applikationer (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail och Outlook Calendar) kräver Windows 10.


iOS: Office för iPad och iPhone (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail och Outlook Kalender) kräver iOS 8.0 eller senare. Office for iPad Pro kräver iOS 9.0 eller senare.


Android: Office for Android (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail och Outlook-kalender) kan installeras på surfplattor och telefoner som uppfyller följande kriterier: Kör Android KitKat 4.4 eller senare och har en ARM-baserad processor eller en Intel x86 processor.Detaljerad beskrivning


Microsoft Word - I det nya läs / redigera arbetsområdet rör sig texten automatiskt och kontinuerligt i kolumner för enklare läsning på skärmen. Färre menyer innebär mer koncentrerat fokus på ditt innehåll, åtföljt av bara verktyg som ger mervärde till din läsning. Öppna en PDF i Word och redigera innehåll som stycken, listor och tabeller som om du skapade den i Word - spara innehållet igen direkt i PDF-filformatet. Visa din stil och professionalism med mallar som sparar mycket tid. Hitta mallar i mer än 40 kategorier.


Microsoft Excel - I Excel har varje kalkylblad sitt eget fönster, vilket gör det lättare att arbeta på två kalkylblad på samma gång - det gör det också mycket lättare när du arbetar på två skärmar. Du hittar flera nya funktioner angående matematik, formler, trigonometri, statistik, datum och tid, sökning och referens, logik och kategorier av textfunktion. Den nya "Rekommenderade diagram" -knappen på menyn låter dig välja mellan en rad diagram som passar dina data. Relaterade typer av diagram, såsom poängdiagram och bubbeldiagram, samlas under en hatt.


Microsoft OneNote - Rita, radera och redigera med en lätt, glidande rörelse av ditt finger, pekare eller mus på alla beröringsfunktioner som en surfplatta eller iPad. Om du behöver dela dina handskrivna anteckningar och är intresserade av läsbarhet kan OneNote automatiskt förvandla din handskrift till text. Det förbättrade verktyget "Skicka till OneNote" gör det enklare än någonsin att klippa bort allt du ser på skärmen, till exempel att skicka en webbsida eller ett helt dokument till en anteckningsbokssektion, som automatiskt sparas och arkiveras som en del av din anteckningsbok. Du kan också skapa eller importera Excel-kalkylark och Visio-diagram inom OneNote och redigera informationen på plats i dina anteckningar.I Microsoft PowerPoint-presentationsmodulen kan du se dina anteckningar på skärmen medan din publik bara ser bilden. I tidigare lanseringar var det svårt att ta reda på vem som såg vad på vilken skärm. Den förbättrade vyn löser den förvirringen och gör det lättare att arbeta med. Inte mer stirrar på objekt på dina bilder för att se om de är ordnade ordentligt. Smarta guider visas automatiskt när dina objekt, som bilder, former etc., är nära att vara exakta och de berättar också när objekt är balanserade. PowerPoint stöder nu flera multimediaformat, till exempel .mp4 och .mov med H.264-video och Advanced Audio Coding (AAC) -ljud och ytterligare HD-innehåll. PowerPoint innehåller flera inbyggda codecs så att du inte behöver installera dem för att vissa filformat ska fungera.


Microsoft Outlook - People Card-modulen samlar alla väsentliga detaljer för en kontakt på ett ställe: Telefon, e-post, adress, företag, info, social uppdatering av sociala medier och även om de är tillgängliga. Från kalendern kan du schemalägga ett möte, skicka ett snabbmeddelande eller ringa dessa kontakter så att det blir ett centralt medium för all kommunikation. Din kalender kan berätta mycket mer än bara tid för nästa möte. Du kan lägga till din lokala väderprognos tillsammans med nuvarande förhållanden. Få e-postmeddelanden, möten och kontakter från Outlook.dk och Outlook.com (tidigare Hotmail) - allt bekvämt levererat till ditt Outlook-gränssnitt.

Windows:
Microsoft Windows 8.1, 10 og 11.

CPU: 1,6 GHz eller snabbare processor med minst 2 kärnor.
RAM: 2 GB minne på 32-bitars Windows och 4 GB minne på 64-bitars Windows.
HDD: 4 GB ledigt diskutrymme.
Grafikkort med DirectX 9.0+ och WDDM 2.0+ stöd för hårdvaruacceleration.
Skärmupplösning på 1280x768 eller högre.


macOS:
Apple macOS 10.15 (Catalina), 11 (Big Sur), 12 (Monterey).

CPU: Intel eller ARM-baserad Apple Silicon-processor.
RAM: 4 GB minne.
HDD: 10 GB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1280x800 eller högre.


Android:

Telefoner och surfplattor med Google Android 9 eller senare och med minst 1 GB minne (RAM).
* Google Play-appen måste vara installerad.


iOS:
iPhone eller iPad med Apple iOS 14 eller nyare.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 användare med 5 enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows, Mac, Android, iOS

Tilverkare: Microsoft

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.