I denne guide kommer vi att visa dig hur du kommer i kontakt med AVG support team och därmed mottar hjälp med de frågor eller problem som du råkar ut för med din AVG produkt.

Det finns flera sätt att kontakta AVG support beroende på din typ av förfrågan. Det enklaste sättet att komma i kontakt med AVG support är att använda deras online chatt support – du kommer på detta vis att komma i kontakt med en AVG supporter inom loppet av några få minuter. Var god och använd vår guide här:

 

Använd denne länk för AVG online chatt support.

Kontakta AVG support – Klicka här

 

Var god och fyll i de tre fälten med ditt namn, efternamn och mejladress. Klicka på ”Starta chatt”. Du kan nu chatta med en AVG supporter och förhoppningsvis få en lösning på din förfrågan.

 

 

Teknisk Support

Om du är i behov av teknisk support och assistans för din AVG produkt såsom hjälp med produktnedladdningar, installationer, avinstallationer, uppgraderingar, borttagning av virus m.m. – så ska du använda den följande länken:

https://support.avg.com/?l=en

 

Här ser du många artiklar kring tekniska problem med AVG produkter och hur de ska lösas.

 

Behöver du hämta hem din licens?

Om du har tappat bort din AVG licens och behöver få den skickad återigen, var då god och använd den följande länken och ange din mejladress nederst, så skickar AVG dig ett mejl med ditt licensnummer.

https://www.avg.com/en-us/license-retrieval

 

Är du i behov av återbetalning?

Om du har köpt din AVG produkt direkt från AVG.com så har du möjligheten att använda din 30 dagars pengagaranti. Du måste göra en begäran om återbetalning, så var god och använd följande länk för att göra förfrågningar:

https://support.avg.com/RefundForm?l=en

 

24/7 Telefonsupport

Det är möjligt att komma i kontakt med AVG telefonsupport, men AVG erbjuder dock endast den här tjänsten i följande länder:

 

Australien: +61 1800 429 319

Storbritannien: +44 (0) 800 652 4940

De Förenade Staterna: +1 844 259 8811

 

Var god och notera att samtal som görs till AVG från länder utanför USA, Storbritannien eller AU kommer att vara föremål för internationella avgifter från din telefonleverantör.