I den här guiden hjälper vi dig att komma i kontakt med McAfees kundtjänst så att du kan få hjälp med frågor eller problem som kan uppkomma med din McAfee produkt.

 

Om du har köpt McAfee produkt i vår butik, bör du kontakta vår kundtjänst i första hand eftersom vi ofta kan lösa problemet snabbare än McAfee. Om du har köpt McAfee produkten direkt från McAfee eller annan dansk eller utländsk distributör, så vi kan inte hjälpa dig, eftersom vi inte har tillgång till den specifika licensnyckeln i vår databas.

 

Det finns flera sätt att komma i kontakt med McAfee kundsupport på och beroende på om din fråga behandlar ett tekniskt problem eller om du har frågor om ditt abonnemang eller användarkonto.

 

 

McAfee telefonsupport

 

Du kan alltid ringa McAfee support under följande dagar och tider:

 

Måndag - fredag

9:00 till 18:00

 

Telefon: 08-579290 04

 

 

Online chatt

 

Du kan komma i kontakt med en anställd från McAfee via företagets online chatt.

 

Använd denna länk som omdirigerar dig till en annan flik där du kan få hjälp med teknisk support, inköp och återbetalning, förnyelse och kontoinformation:

 

CHAT - KLICKA HÄR

 

 

Har du förlorat din McAfee licens eller lösenord?

 

Om du har glömt ditt McAfee licensnyckel eller slutat att få tillgång till ditt McAfee användarkonto, så du kan faktiskt enkelt återställa både licensnyckeln och tillgång till ditt användarkonto.

 

Använd denna länk som omdirigerar dig till en sida där du kan läsa en detaljerad beskrivning om hur du går tillväga:

 

https://service.mcafee.com/webcenter/portal/cp/home/articleview?locale=&articleId=TS102157

 

 

Vill du få en återbetalning?

 

Om du har köpt McAfee produkten direkt från McAfee.com, då kommer du att kunna använda din 30-dagars Money-Guarantee. Du måste göra en begäran om återbetalning genom att använda följande länk för förfrågningar:

 

https://home.mcafee.com/secure/livesafe/chat/