I den här lilla vägvisningen kommer vi att visa dig hur du uppgraderar din nuvarande utgåva av Bitdefender till det som i skrivande stund är den nyaste versionen – nämligen Bitdefender 2019. Du kan genomföra denne uppgradering gratis med ett existerande abonnemang genom Bitdefender.

 

För att uppgradera till Bitdefender 2019 ska du hämta en installationsfil från Bitdefender Central, och vi visar nedanför i punktform hur du går tillväga:

 

1. Du skal först logga in på ditt Bitdefender konto via Bitdefender Central.

 

2. På den vänstra sidan ska du klicka på ”My Devices"

 

3. På skärmen för ”My Devices” ska du klicka på ”Install Protection” och välja ”Protect this device".

 

4. Nu har du möjlighet att ladda ner installationsfilen till Bitdefender 2019. Hämta filen på din dator och dubbelklicka på den för att starta installationsprogrammet.

 

5. Starta om din dator.

 

6. Klicka på "Install"

 

7. Efter installationen är genomförd ska du klicka på ”Start Using Bitdefender. Du har nu Bitdefender 2019 på din dator.

 

Observera att eventuella inställningarna som du har satt upp till din brandvägg inte följer med när du uppgraderar din utgåva av Bitdefender till Bitdefender 2019. Din Bitdefender Waller följer heller inte med, men om du klicka på den här länken till Bitdefenders hemsida har de en guide för att exportera din Bitdefender Wallet.