NB: Det är möjligt att ha flera abonnemang på samma konto, du kan dock inte förnya ett ”Trend Micro Antivirus” till ett ”Trend Micro Internet Security” abonnemang. Tänk också på att licensen bortser från de resterande dagarna på det gamla abonnemanget, därför ska du vänta med att förnya till abonnemangets sista dag.


1. Öppna huvudmenyn i Trend Micro och klicka på den lilla röda loggan som ramar in en profil. En meny rullar ner, välj och klicka på ”Prenumerationsinfo”.


2. I din abonnemangsinformation kan du se hur många dagar du har kvar, samt din nuvarande licensnyckel. Klicka på den blå knappen, ”Ändra ditt serienummer”, som finns under ditt licensnummer.

3. Du ska nu fylla i ditt nya serienummer/licens som finns i det bekräftelse e-mail du har fått från oss. Trend Micro understryker att serienumret stöder ett oberoende abonnemang och att du därför kommer att förlora eventuella dagar du har kvar när du byter till en ny licens.
4.  Eftersom du redan har kopplat ditt konto till din licens när du installerade programmet första gången, får du nu möjlighet att välja om du vill använda samma e-mailadress som redan är kopplad till ditt konto eller en ny. Klicka på ”Ja”, eftersom vi gärna vill förnya med det nuvarande program som du har installerat.
5. Du får nu möjligheten att ange din dators namn, om det skulle vara aktuellt för dig. Det är bara menat som en ren service för att underlätta för dig om du vid ett senare tillfälle önskar att avaktivera en licens och installera om den på en annan dator. Klicka på "Nästa".  


6. Ditt abonnemang är nu förnyat och du kan nu se hur många dagar du har kvar. Klicka på ”Slutför”.
Vid eventuella frågor är du naturligtvis välkommen att vända dig till: [email protected]