För att ladda ner en video krävs ofta ett softwareprogram, men du har också otaliga andra verktyg till att ladda ner material online, som är tillgängliga utan att det krävs installation. I den här artikeln nämner vi några av de online tjänster som gör det möjligt för dig att ladda ner videos från olika webbsidor, såsom YouTube, Facebook, Twitter etc., utan några som helst krav på att installera ett software.

 

VideoGrabber

VideoGrabber är ett av de mest använda verktygen för video-nerladdning online. Förbättrad över tid accepterar den här tjänsten en video-URL som inmatning och ger dig möjligheten att ladda ner vidoes i olika filformat och bildupplösningar.

Läs mer om VideoGrabber

 

 

SaveFrom.Net

SaveFrom.Net är ett av det snabbaste sättet för att ladda ner online videos. Inom loppet av några sekunder från det att du anger video-URL:en får du olika möjlighet att välja olika videoformat och bildupplösningar. Det vi uppskattar med den här tjänsten är att du också får möjlighet att ladda ner undertexter på olika språk för den video som du laddar ner. 

Tjänsten stödjer de flesta online videoportaler så att du bekvämt kan mata in den video-URL du är intresserad av och luta dig tillbaka medan den laddas ner.

Läs mer om SaveFrom.Net

 

 

VideoGrabby

Minimalistisk i design erbjuder VideoGrabby ett bekvämt sätt att ladda ner videos i de bästa filformaten och med den bästa bildupplösningen, baserat på ditt nätverk. Du kan också ladda ner MP3-filer genom att lägga till video-URL. Ett enkelt och bekvämt sätt att ladda ner online videos.

Liksom med andra tjänster ska du endast kopiera video-URL:en och klistra in det i sökrutan. VideoGrabby fångar automatiskt upp videobeskrivningen, förutsatt att den aktuella online videotjänsten stöds (ja, VideoGrabby stödjer de flesta!). Du kan också aktivera HQ (High Quality) mode för bättre bildupplösning.

Läs mer om VideoGrabby