F-Secure kräver som minimum Windows Vista eller senare version.

 

Installationsguiden gäller för följande F-Secure produkt:

 

F-Secure Antivirus

F-Secure Internet Security

 

I denna installationsguide har vi valt att utgå från "F-Secure Internet Security".

 

NB: Om du redan har ett antivirusprogram installerat, börja då med att avinstallera det innan du fortsätter till nästa steg i denna installationsguide!

 

 

 

1.  Klick på nerladdnings-länken som du fick med ditt kvitto via e-mail, för att hämta installationsfilen till ditt F-Secure säkerhetsprogram.

 

Om du använder Microsoft Internet Explorer eller Edge, så kan du köra installationsprogrammet så snart det är färdighämtat, genom att klicka på knappen ”Kör”.

 

Använder du en annan webbläsare så ska du ladda ner installationsfilen som normalt och starta den från din dator genom att dubbelklicka på filen. Installationsprogrammet laddas nu ner till din dator.

 

 

 

 

2. Dyker det upp ett säkerhetsfönster med texten ”Tillåter du att här appen får göra ändringar på enheten?”, klicka då på knappen ”Ja” för att tillåta att F-Secure installeras på datorn.

  

 

 

 

3. Installationsprogrammet till "F-Secure Antivirus" eller "F-Secure Internet Security" börjar. Vänta ett ögonblick medan installationsprogrammet hämtar de senaste uppdateringarna innan installationen börjar.ng.

  

 

 

 

4. I fältet för aktiveringskoden fyller du i det licensnummer du fick från oss via e-mail. Klicka sedan på knappen ”Nästa”.

 

 

 

 

5. Vänta ett ögonblick medan licensens giltighet bekräftas på F-Secures aktiveringsserver.

  

 

 

 

6. Om du önskar så har du möjlighet till att bidra med data till statistik med mera genom att kryssa för rutan för ”Jag vill bidra med data till Security Cloud”. Klicka på ”Godkänn och installera” för att börja installationen.

  

 

 

 

7. F-Secure installeras nu på din enhet.

  

 

 

 

8. F-Secure är nu installerat på din dator. Här kan du se hur länge du är skyddad.

  

 

 

 

Hoppas du trivs med din nya produkt och vid behov av hjälp, vänligen kontakta oss via e-mail: [email protected]