I denna vägledning visar vi dig hur man registrerar sin Bitdefender Antivirus Plus-, Bitdefender Internet Security- eller Bitdefender Total Security-licens på ett Bitdefender konto.

Licensen kan och ska registreras en gång och om du redan har registrerat din Bitdefender licens, hoppar du bara vidare till installationsvägledningen via länken du hittar i punkt 6 i denna vägledning.

Den här vägledningen täcker registrering av licenser till följande säkerhetsprodukter från Bitdefender:


Bitdefender Antivirus Plus

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Total Security


1. För att registrera din licens, måste du logga in på ditt Bitdefender-konto via länken nedan och hoppa vidare til punkt 4 i vägledningen.

Om du har glömt åtkomstkoden så kan du få hjälp med att återställa denna genom att klicka på ”Reset Password” (återställ lösenord).


https://central.bitdefender.com/subscriptionsOm du ännu inte har något Bitdefender-konto, så kan du upprätta ett genom att klicka på "Sign Up!” (anmäl dig) nederst på inloggningssidan och gå vidare till punkt 2.


 2. Fyll i de fyra fälten i formuläret med ditt förnamn, efternamn, e-postadress och ett eget lösenord. Klicka sedan på knappen ”CREATE ACCOUNT” (skapa konto) och avvakta medan ditt nya konto upprättas.


 3. Du får nu ett e-brev från Bitdefender till den e-postadress du angav vid upprättandet av det nya Bitdefender-kontot. I detta e-brev blir du ombedd att bekräfta din e-postadress innan du får tillträde till det nya Bitdefender-kontot.

Klicka på knappen ”CONFIRM EMAIL” (bekräfta e-post) för att bekräfta din e-postadress och fortsätt sedan till punkt 4.

(När du klickar på knappen skickas du automatiskt vidare till ditt Bitdefender-konto.)


 

 


4. Klicka på knappen med texten "ACTIVATION CODE" (aktiveringskod).


 

 


5. Mata in licensen (aktiveringskoden) i fältet och klicka på knappen "ACTIVATION CODE" för at slutföra registreringen och hoppa vidare till punkt 7.

Om du har en äldre licens till exempelvis 2015-versionen av Bitdefender Antivirus Plus, Internet Security eller Total Security, så kan du uppgradera denna till 2016-års motsvarande version av produkten genom att klicka på texten ”Get your FREE upgrade now!” (Hämta din KOSTANDSFRIA uppgradering nu) och gå vidare till punkt 6.


 

 


6. Knappa in licensen för den tidigare versionen av Bitdefender som du vill uppgradera till Bitdefender 2016 och klicka sedan på knappen ”UPGRADE MY PRODUCT” (uppgradera min produkt).


 

 


7. Licensen är nu registrerad på ditt Bitdefender-konto och du kan se hur många enheter som har den, samt när abonnemanget upphör.

Klicka på knappen ”VIEW MY DEVICES” (se mina enheter) för att avsluta registreringen.


 

 


8. Det är nu dags att hämta och installera Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security eller Bitdefender Total Security på datorn.

Klicka på länken nedan för att gå vidare till installationsvägledningen.


Så här installerar man Bitdefender på Windows