Skydda din iPhone med en säker och billig VPN-lösning från AVG som ser till så att ditt privatliv säkras på alla sätt och vis. Denne VPN finns på svenska.

 

Men varför bör jag installera en VPN på min iPhone?

 

En VPN är en försiktighetsåtgärd som säkrar din iPhone mot missbruk online, övervakning och döljer din aktivitet på nätet så att andra inte kan följa ditt privatliv. Det finns även en lång rad fördelar med en VPN som bland annat gör så att du kan få tillgång till hemsidor som normalt sätt är blockerade vid bestämda geografiska områden såsom till exempel Netflix.com osv.

 

Här är en översikt över fördelarna med en VPN till din iPhone:

 

- Med en aktiv VPN-förbindelse på din iPhone är all datatrafik krypterad och ingen kan övervaka dig eller se vad du tar dig till på nätet

 

- Du behöver inte bekymra dig när du går ut på internet via en offentlig Wi-Fi-förbindelse, då denne VPN skyddar dig på osäkra nätverk

 

- Du kan surfa in på hemsidor som normalt sätt är blockerade i exempelvis Sverige eller sidor som man normalt sätt bara kan få tillgång till i exempelvis USA

 

Rent tekniskt så använder denne VPN ett IPsec protokoll till iOS (som är styrsystemet till iPhone) som är utvecklat på Apples egen teknologi, och gör så att denne VPN säkrar en snabb förbindelse och därför med minimal reducering av hastigheten på din internet-förbindelse.

 

 

Hur fungerar denne VPN?

 

Denne VPN till iPhone är utvecklad av AVG och heter ”AVG Secure VPN”. Språket är svenska och användargränssnittet är mycket enkelt att använda. Du köper ett abonnemang till denne VPN som har en varaktighet på 12 månader från den dag då du aktiverade produktnyckeln och du kan installera denne VPN på en iPhone.

 

Det finns ingen bindningsperiod eller automatisk förnyelse på denne VPN. Så snart ditt abonnemang löper ut kan du alltid välja ett förnya det genom att köpa en förlängning i vår webbutik.