AVG Ultimate

AVG Ultimate: Omfattande digital säkerhet och optimering för dina enheter.
Regular price: 339.0000 SEK In stock! Order now!
339 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antal installationer, samt längden på den period du vill skydda dina enheter.

VIKTIG! Om du väljer att beställa för 1 enhet, påpekar vi att det ENDAST är för Windows. Om du behöver skydda andra enheter än Windows måste du välja minst 3 enheter.

* Obligatoriska fält

339 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

AVG Ultimate: Omfattande digital säkerhet och optimering
I den moderna digitala eran, där våra liv är starkt beroende av teknik och internet, är det ytterst viktigt att skydda och optimera våra digitala enheter. AVG Ultimate är en imponerande och mångsidig mjukvarulösning som låter dig uppnå just det. Med en kombination av avancerad säkerhet och prestandaoptimering hjälper AVG Ultimate till att skydda dina enheter och säkerställa att de presterar på sitt bästa.

Omfattande hotskydd:
En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos AVG Ultimate är dess förmåga att tillhandahålla omfattande skydd mot ett brett utbud av digitala hot. Detta inkluderar antivirusskydd som ständigt uppdateras för att identifiera och blockera skadlig programvara, virus och skadlig programvara som kan hota din dators säkerhet. AVG Ultimate ger dig också en kraftfull brandvägg som fungerar som en skyddande sköld mot potentiella hot utifrån. Denna kombination av antivirus och brandvägg skyddar din data och information från att hamna i fel händer.

Skydd mot Ransomware:
Ransomware är en av de mest fruktade typerna av digitala hot idag. Det är en skadlig programvara som krypterar dina filer och kräver en lösensumma för att låsa upp dem. AVG Ultimate är utrustad med funktioner som förhindrar ransomware-attacker och säkerställer att din viktiga data inte är krypterad och otillgänglig.

Internet säkerhet:
Att vara säker på Internet är viktigt, och AVG Ultimate hjälper dig att göra just det. Det inkluderar internetskydd som blockerar farliga webbplatser och skyddar dig från nätfiskeförsök, där bedragare försöker lura dig att avslöja personlig information som lösenord och kreditkortsinformation. Med AVG Ultimate kan du surfa på Internet med självförtroende och sinnesfrid.

Integritet:
Att skydda din digitala integritet är en prioritet i dagens värld där övervakning och datadelning frodas. AVG Ultimate hjälper till att skydda din personliga information online genom att förhindra tredje part från att spåra ditt beteende och samla in dina data utan din tillåtelse. Detta hjälper till att upprätthålla din integritet och säkerställa att du har kontroll över vad som delas online.

Prestandaoptimering:
Förutom att tillhandahålla premiumsäkerhetstjänster, erbjuder AVG Ultimate även prestandaoptimeringsfunktioner. Programvaran kan analysera din dators system och identifiera områden som kan förbättras. Det tar bort onödiga filer, program och processer för att frigöra utrymme och förbättra hastigheten. Detta resulterar i en snabbare uppstartstid, mer responsivt användargränssnitt och en överlag mer effektiv datorupplevelse.

Säkerhet för mobila enheter:
AVG Ultimate ger inte bara skydd för dina datorer, utan även för dina mobila enheter. Med funktioner som förhindrar skadliga appar och skyddar mot mobilhot kan du tryggt använda din smartphone eller surfplatta utan att oroa dig för potentiella digitala faror. Om din enhet tappas bort eller blir stulen innehåller AVG Ultimate också verktyg som hjälper dig att hitta den och skydda dina data.AVG Ultimate-paketet innehåller följande program för Windows och macOS.

AVG Internet Security: Detta är en avancerad antivirus- och internetskyddslösning som skyddar din dator från skadlig programvara, skadlig programvara, virus och onlinehot. Den innehåller också en brandvägg för att förhindra obehörig åtkomst.

AVG TuneUp: Denna optimeringsprogramvara hjälper till att förbättra din dators prestanda genom att ta bort onödiga filer, optimera start och öka systemets hastighet och stabilitet.

AVG Secure VPN: AVG Secure VPN är en virtuell privat nätverkstjänst som krypterar din Internetanslutning och döljer din IP-adress. Detta ger dig integritet och säkerhet när du surfar på Internet och skyddar dig från spårning och övervakning online.

AVG AntiTrack: Det här verktyget hjälper till att skydda din integritet online genom att förhindra spårning och insamling av dina onlineaktiviteter och data. Det blockerar cookies och döljer ditt digitala fotavtryck för ökat skydd.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 S och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple OS X 10.11 (El Capitan) eller nyare.

Android:

Telefoner och surfplattor med Android 8.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.

iOS:
iPhones och iPads med Apple iOS 14 eller nyare.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och andra språk

Antal enheter: 1, 3, 5 eller 10 enheter

Varaktighet: 1, 2 eller 3 år

Plattform Windows | macOS | Android | iOS

Tilverkare: AVG

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.